изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:59 EEST
РЕКОРДНИ ПРИХОДИ РЕАЛИЗИРА "ДВОРЕЦА" В БАЛЧИК    
НовиниЗа изминалата 2008 година културен институт "Двореца" в Балчик отчита рекордни приходи от 1,5 милиона лева, съобщи директорът му Тошко Гяуров.

 Около 800 000 туристи са посетили бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария. Най-много са били румънците. Напоследък те идват в Балчик не само, за да прекарат уикенда, но и само за кафе или обяд. По брой посетители ги следват българите, руснаците, германците и др. Вече немалко румънци са предпочели "Двореца" в Балчик и за сватбеното си тържество. Край морето през 2008 г. са се венчали стотина двойки, сред тях и чужденци, каза Т. Гяуров.
Българи и румънци са били основните гости във вилите на бившата лятна резиденция.
През тази година в "Двореца" предстои да се довърши ефектното парково осветление. Целта е да бъдат осветени всички вили и архитектурни елементи. През миналата година осветление бе монтирано за около 30 на сто от обектите в комплекса. Отново ще се разчита на програма "Красива България" за финансиране на цялостното осветление. Предвижда се и окончателното завършване на ремонта на парка и вилите в комплекса, каза Т. Гяуров.
 


Сходни връзки

РЕКОРДНИ ПРИХОДИ РЕАЛИЗИРА "ДВОРЕЦА" В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди