изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:28 EEST
“Етнос”: Преговорите с похитителите на гръцкия бизнесмен са започнали, искат 40 млн.евро до утре    
По светаАтина. Похитителите на гръцкия бизнесмен Периклис Панагопулос са се свързали със семейството на жертвата късно снощи. Това сочи непотвърдена информация. Според нея преговорите за предаване на откупа са започнали. Това се отбелязва в публикация на гръцкия “Етнос”.

Нападателите на корабособственика, отвлечен вчера, използват факта, че Панагопулос е сериозно болен и искат откупът да се предаде до утре, когато свършват лекарстватаг на мъжа. Според информацията похитителите са споменали на шофьора, отвлечен заедно с възрастния мъж и по-късно пуснат, сумата, която искат – 40 млн.евро.
Полицията разследва всички възможности, като според тях най-малка е вероятността за терористичен акт.
Отвличането е било много добре организирано, което предполага, че извършителят е опитен. Заради това се проверяват престъпниците, освободени от затвора наскоро, посочва изданието.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

“Етнос”: Преговорите с похитителите на гръцкия бизнесмен са започнали, искат 40 млн.евро до утре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди