изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:12 EEST
РАЗВОДЪТ ПОСКЪПНА. В ДОБРИЧ 16 БАЩИ ПОЛУЧИХА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА    
Ред и сигурност5 пъти скочи минималният адвокатски хонорар при бракоразводните дела. Това стана в началото на тази седмица.

Съпрузите вече ще броят по 500 лева, след като досега се бъркаха за по стотачка, за да продължат житейския си път индивидуално.      

По-евтино ще излезе на семействата, които желаят да се разделят по взаимно съгласие. За тях тарифата е 300 лв. Беседа при адвокат ще струва лев за минута. Всички минимални хонорари скачат от 2 до 5 пъти.

Таксата за завеждане на бракоразводно дело е 25 лева, съобщиха от Районния съд, но уточниха, че след крайното решение на съдебния процес се присъждат и други такси.

92 семейства в Добрич не са се разделили по взаимно съгласие за първите 11 месеца на миналата година. 200 от делата за развод са приключили по желание и на двамата, като в 98 от случаите те не тръгнали да се разделят по взаимно съгласие.

16 бащи са получили родителските права върху децата от  приключилите бракоразводни дела през миналата година, съобщиха още от Районния съд в Добрич. НДТ 

 

 


Сходни връзки

РАЗВОДЪТ ПОСКЪПНА. В ДОБРИЧ 16 БАЩИ ПОЛУЧИХА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди