изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:11 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БАЛЧИК ПРЕГОВАРЯ ЗА НОВ ДОМ В КМЕТСТВОТО    
ЛюбопитноВчера кметът на Балчик Кръстьо Митев беше в София, където трябваше да проведе преговори за закупуване на сграда за кметството.

За сега най-вероятно е балчишката община занапред да се помещава в бившата сграда на "Балканбанк" в града. Необходимостта от намирането на нов дом на кметството се наложи, след като съдът в Балчик призна реституционни претенции на румънци като наследници на няколко сгради в крайморския град, след които и кметството. 

ПРОСПЕКТИТЕ ЗА ПЪРВИЯ ТЪРГ ВЕЧЕ СА В ПОЩИТЕ

От днес в пощенските клонове гражданите могат да намерят тръжните бюлетини и проспектите на предприятията, които се предлагат на първия търг от втората вълна на масовата приватизация. Това съобщиха от Регионалния център за масова приватизация в Добрич. Досега 12 600 граждани от областта са се регистрирали за участие във втората вълна, като са получили полагащите им се по 250 000 инвестиционни бона. От тях 112 ще участват чрез инвестиционни посредници. От 25 януари до 5 февруари ще се проведе първият централизиран кръг от втората вълна на масовата приватизация.

НДТ - 13 януари 1999 година

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БАЛЧИК ПРЕГОВАРЯ ЗА НОВ ДОМ В КМЕТСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди