изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:22 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДВА КГ КОНТРАБАНДНО ЗЛАТО ЗАЛОВИХА НА ДУРАНКУЛАК    
ЛюбопитноДва килограма златни накити са намерени у двама румънци при проверка на ГКПП-Дуранкулак след 22 часа във вторник, съобщиха вчера от митницата в Добрич.

В джобовете им са открити 356 златни бижута. Даниела Влад и Реналдо Мара минавали през България транзитно, връщайки се от Турция с "Фолксваген Пасат". Контрабандистите са задържани. Случаят е поет от следствието в Каварна и ще бъде предаден на прокуратурата. Заловеното злато е на стойност между 14 500 и 15 000 долара.

ПОСЛАНИКЪТ НА РУСИЯ ЛЕОНИД ПОДКРЕПИ ИДЕЯТА ЗА РУСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Посланикът на русия у нас Леонид Керестеджиянц е потвърдил подкрепата си към идеята за изграждане на Руски университет в Добрич. Това стана известно след проведената във вторник среща между дипломата и кмета на Добрич Лъчезар Росенов. Росенов го е запознал със споразумението между държавния университет "Демидов" в руския Ярославл и фондация "Добруджански университет". То беше подписано при посещението през декември в Русия на делегация от Добрич, водена от зам.-кмета Любомир Сивков.

14 януари 1999 година

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДВА КГ КОНТРАБАНДНО ЗЛАТО ЗАЛОВИХА НА ДУРАНКУЛАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди