изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:19 EEST
СТУДЕНТИТЕ ОТ ДОБРИЧ СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ ПРОВОКАЦИИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА    
НовиниПредставителите на Международния колеж се обявиха против хода на вчерашните протестни действия пред парламента

Студентите от Добрич, които отпътуваха за София, за да подкрепят протестите на своите колеги, са разочаровани от хода на протестните действия пред Парламента. Това съобщиха вчера от Висше училище Международен колеж. Председателят на Студентския съвет към учебното заведение още преди заминаването на групата заяви, че добричките студенти не желаят събитието да се превръща в политическа провокация. "Ние отиваме пред Народното събрание, за да покажем, че сме съпричастни към недоволството на младите хора… Ние сме там с нашата идея, че сме против насилието и агресията не само в Студентски град. Нещата не се случват само в София, а в цяла България" - заяви Т. Парашкевов. От столицата добричките студенти коментираха, че над 2000 души са се събрали пред сградата на парламента. Младите хора от ВУ Международен колеж споделят, че обстановката е била силно наелектризирана, а най-активни са били феновете на футболните клубове.
Студентите от Добрич активно подкрепят протеста "Не на насилието", но споделят, че това, което се случи пред Народното събрание, е в разрез с техните цели и искания. "Ние ще продължаваме да се борим срещу агресията в обществото, но се разграничаваме от провокациите, на които днес сме свидетели" - заявиха младите хора от Международния колеж.
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИТЕ ОТ ДОБРИЧ СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ ПРОВОКАЦИИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди