изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич  са регистрирани 3  прeстъпления и произшествия.

  На 14 януари 2009 година, в РУ на МВР – Каварна е получено съобщение за това, че от района на вилната зона край с.Топола, общ.Каварна, неизвестно лице е извършило кражба кафе – автомат.

По случая работят служители на РУ на МВР – Каварна. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство.  

 

         Шест пътно - транспортни произшествия са регистрирани през изминалото денонощие на територията на област Добрич. Пътните инциденти са станали в гр.Добрич/5/ и на територията на община Добричка/1/.

 

            На 14 януари 2009 година, около 17.25 часа, по пътя КК”Албена” – гр.Добрич, на около един километър от кръстовището за с.Одърци, общ.Добричка, е възникнало пътно – транспортно произшествие между лек автомобил”Фолксваген Голф”, управляван от Д.Д./28 г./ от гр.Добрич и лек автомобил”Шкода”с водач Н.К./61г./ от с.Кранево, общ. Балчик.

В резултат на пътно – транспортното произшествие в  МБАЛ – Добрич, са приети три лица, а именно водача на л.а.”Шкода” и пътувалите с него двама мъже, съответно 44 – годишен жител на с.Средище, обл.Силистра и 42 – годишен жител на с. Оброчище, общ.Балчик. Водачът на автомобила е с фрактури в областта на раменна става и таз;  44 – годишното лице е с фрактура на тазова кост, а 42 – годишния мъж е оставен под лекарско наблюдение в отделението по Хирургия. Няма опасност за живота на трите лица. По двата  автомобила са нанесени значителни материални щети. По надлежния ред  са взети кръвни проби.

Причините довели до възникването на пътно – транспортното произшствие се изясняват в условията на досъдебно производство.

 

През  денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич  са участвали в гасенето на един   пожар и една аварийно – спасителна дейност.  

 

 

15 януари 2009г.                                                          ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-19 @ 00:08 EET

Господа от ПОЛИЦИЯТА би било добре да отразите и инцидента със СПОРТНАТА зала на ЩАНГИСТИТЕ в ГРАДСКИЯ ПАРК "СВЕТИ ГЕОРГИ".По-добро стечение на обстоятелствата няма убити !!! СИГУРНИ ЛИ СТЕ В ТОВА ?  Вече няколко дни там не е започнато да се разчиства,ДА НЕ СТАНЕ като във ВАРНА преди няколко месеца ХОП ... и ПОД козирката ЗАТРУПАНО младо момиче.КОГА ще започнат да разчистват ?

ДА ясно .... когато ТИКВЕНИКА от ИЗИДА си ОПРАВИ-НАГЛАСИ документите, НО-НО .... ако има ЧОВЕК под РАЗВАЛИНИТЕ тои вече ще се е .. РАЗЛОЖИЛ-ИЗГНИЛ, това е добре за ... "ИЗИДОВЦИ".


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди