изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:27 EEST
Нов взрив на газова бутилка рани шестима    
Новини
Газова бутилка гръмна в село Белозем, община Раковски, около 20.00 часа снощи. Пострадали са шестима души, като две жени и един мъж са в критично състояние, предаде "Фокус".


59-годишна жена е с изгаряния по цялото тяло и травма на главата. Тя е с опасност за живота. При взрива Атанасова се е намирала най-близо до газовата бутилка. Тя е с 45 % изгаряния и е в интензивен сектор.
34-годишна жена е с изгаряния по глава, горни и долни крайници, плюс прорязани рани. 47-годишен мъж е с изгаряния по гърдите и главата, прорезрни рани, а 37-годишна жена е с 20% изгаряния по лице и горни крайници. Сред пострадалите има и петгодишно дете с изгаряния по глава и горни крайници. То е било оперирано по спешност, с порезни рани е по крайниците и със скъсано сухожилие. Лекарите се надяват да няма усложнения при детето. Всички пострадали са настанени в болница УМБАЛ „Св. Георги” в град Пловдив.
 


Сходни връзки

Нов взрив на газова бутилка рани шестима | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди