изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:01 EEST
ТРИ ПРОИЗШЕСТВИЯ СТАНАХА ЕДНОВРЕМЕННО НА ЗАЛЕДЕН УЧАСТЪК    
Ред и сигурностТри пътни инцидента станаха почти едновременно на заледен неопесъчен участък край добричкото село Карапелит, научи НДТ. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че са възникнали между 7 и 7,15 часа вчера сутринта. Товарен микробус "Мерцедес", управляван от 40-годишен водач от Добрич с инициали О. Р., напуснал платното за движение и се блъснал в дърво.

Ранена е пътуващата в колата  Севинч Али /44/ от Добрич. В последствие в "Мерцедес"-а се ударил и лек автомобил "Хонда", управляван от Я. Г. /33/ от Варна. Пострадалата жена е настанена за лечение в Отделението по неврохирургия на болницата. Тя е със сътресение на мозъка и вероятност за счупена долна челюст, казаха за НДТ лекари. Няма опасност за живота й.

По същото време камион "МАН" на фирма "Клас олио" с водач Н. Н. /35/ напуснал платното за движение и се обърнал в ляво край пътя. Заледеният участък е изиграл лоша шега и на водача на "Фолксваген Пасат" с прикачено ремарке. Колата, управлявана от 35-годишния М. Ф. от Добрич, се подхлъзнала и излязла вдясно от платното за движение. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай. Причините за пътно-транспортните произшествия се изясняват в условията досъдебно производство.

Потърсихме за коментар и шефа на "Пътно строителство" Валентин Зеленченко. Той заяви, че около 2-3 часа през нощта дежурните на фирмата и на областното пътно управление са направили обход. Преценили, че мястото няма нужда от опесъчаване.  Температурата била 5 градуса. След това се образувало студено течение, в резултат на което се получило кално заледяване. НДТ 

 


Сходни връзки

ТРИ ПРОИЗШЕСТВИЯ СТАНАХА ЕДНОВРЕМЕННО НА ЗАЛЕДЕН УЧАСТЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди