изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:59 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16.01.2009    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16.01.2009

ОВЕН - Запознавайки се с новостите, които пряко ви интересуват, ще набележите конкретни стъпки за промяна в организацията си на работа. Съобразете се с мнението на колегите и не пренебрегвайте опита им.

ТЕЛЕЦ - Не се изисква много от вас, за да привлечете на своя страна хората, към които се стремите. Някои ще предпочетат свободата и ще действат въпреки приетите правила. Хубаво е да вярвате в себе си.

БЛИЗНАЦИ - С проявена съпричастност към нечие затруднение ще си спечелите доверие и нови професионални ангажименти. Мислете позитивно, това е важното, дори и да не си давате сметка за въздействието му върху вас.

РАК - Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате.

ЛЪВ - Гъвкави в общуването, ще си спестите главоболия и ще си осигурите предимство. Ще заздравите връзката си с партньора и това ще ви се отрази добре на самочувствието. Успокоени, ще се посветите на идеите си.

ДЕВА - Няма да ви липсва творческо настроение и влагайки го в поредния си проект, ви очаква напредък. Всяко раздаване се нуждае и от зареждане. В тази връзка приемете предложение за вечерта.

ВЕЗНИ - Заложете на знанията и подготовката, която имате, за да се справите с предизвикателствата днес. Шанс за работа, за някои в чужбина. Бизнес с чуждестранни партньори или пътуване по личен въпрос за други.

СКОРПИОН - С добра организация на работното място ще си спестите време и сили, които да насочите за други полезни неща. Правилните ви решения ще влияят на околните, като ги мотивират да направят нещо полезно за себе си.

СТРЕЛЕЦ - Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Специално внимание в нея е отделено на чуждестранните партньори.

КОЗИРОГ - Предложенията ви за по-добра организация на работното място ще бъдат одобрени и ще дадат първите резултати. Не се огъвайте пред трудностите, по-важното е, че работата в крайна сметка ще върви.

ВОДОЛЕЙ - Не бъдете своенравни, по-често правете компромиси и ще подобрите взаимоотношенията си с колегите и хората от обкръжението си. Силни сте и можете да бъдете добри, щедри и толерантни.

РИБИ - Служебните задачи ще ви натоварят с повече отговорности и повишени изисквания. Ще се справите добре, но и не само това. Подобрените ви финансите ще задоволят част от нуждите ви и направят приятен деня ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16.01.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди