изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:53 EEST
ДЕТЕ ОТ СОУ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" - С НОМИНАЦИЯ ЗА НАГРАДИТЕ НА БЕРБАТОВ    
ОбществоШестокласник от СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич е сред номинираните за годишните награди от фондацията на името на футболиста Димитър Бербатов. Това каза за НДТ директорът на добричкото училище Юлияна Герасимова. Ученикът се казва Теодор Докторов и свири на кавал.

Той е сред 500-те деца от страната, които ще се съберат идната седмица в столицата, за да бъдат избрани носителите на наградите. Общо 3000 са били кандидатите от цялата страна, обясни Ю. Герасимова. Теодор ще пътува за София заедно със своя преподавател Христо Христов. Шестокласникът е носител на много отличия от музикални конкурси и фестивали. Той получи и стипендия от община Добрич.
Футболистът Димитър Бербатов основа фондация на свое име, като първият сериозен проект е свързван с връчването на годишни награди в областта на науката, изкуствата и спорта. Идеята е в началото на всяка календарна година да бъдат отличавани девет деца, които са имали постижения в предходната година. Могат да бъдат номинирани деца и младежи на възраст от 6 до 19 години, които са победители от национални или международни състезания и конкурси.
 


Сходни връзки

ДЕТЕ ОТ СОУ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" - С НОМИНАЦИЯ ЗА НАГРАДИТЕ НА БЕРБАТОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди