изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:56 EEST
Мощен взрив срина заведение в центъра на Плевен    
НовиниМощен взрив унищожи тази нощ заведение за бързо хранене на централната пешеходна улица в Плевен.

Пица-барбекю “Кравай” се намира на ул. “Васил Левски” 148 срещу сградата на Драматичен театър “Иван Радоев”, съобщи Дарик. От взрива са счупени витринни стъкла на съседен магазин и на театъра.
Експлозията е станала 10 минути преди полунощ, причините за сега не са ясни. От полицията в Плевен отказват информация, но по неофициални данни става дума за заложено взривно устройство. Управителката на закусвалнята - Силвия Дешева, каза, че не е получавала заплахи и няма предположение кой може да е заложил бомбата.
Полицията не е допуснала Дешева да влезе и да огледа нанесените щети. Собствениците на заведението държат осма година под наем помещението.
"Чанти, документи, всичко ми е вътре. Въобще никой не е и сънувал такова нещо, нито е предполагал. Не сме заплашвани, нямаме въобще реална представа на този етап, тъй като е съвсем неочаквано за нас в каква насока и ние самите да мислим, че може да е причината за случилото се. Ако сме получавали заплахи, аз ще си кажа, за да могат да ме защитят. Предполагам, че не е лична причината, защото ние живеем на 100 метра от заведението и ако е искал някой в тъмната уличка да прави нещо е доста по-спокойно. Значи не е на лична основа, но ...", разказва собственичката.
Огледите на мястото на взрива продължават.
 
dir.bg
 


Сходни връзки

Мощен взрив срина заведение в центъра на Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди