изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:48 EEST
ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 53-ГОДИШЕН РАБОТНИК В "ДВОРЕЦА"    
Ред и сигурност Областна дирекция на МВР в Добрич издирва 53-годишния Марьо Иванов Кръстев от Балчик, съобщиха от пресцентъра й.

По данни на граждани той бил видян за последен път на територията на Белия град на 27 декември м. г. На 31 декември съпругата му подала молба в полицията. Марьо Кръстев е висок 172 см, с нормално телосложение. Той е с къса къдрава прошарена коса, с продълговато мургаво лице, очите му са кафяви. Бил е облечен със  зелено яке с надпис "Двореца", син дънков панталон и обут с кафяви маратонки.
НДТ научи, че издирваният работи в "Двореца" край Балчик като техник-озеленител. Той е семеен, има две деца, Колеги споделиха, че е много интелигентен и образован човек.
Областна дирекция на МВР в Добрич се обръща към гражданите, имащи информация за местонахождението на Марьо Иванов Кръстев, да се обадят в най-близкото РПУ, в полицейското управление в Балчик или на дежурните служители в дирекцията. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 53-ГОДИШЕН РАБОТНИК В "ДВОРЕЦА" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 53-ГОДИШЕН РАБОТНИК В "ДВОРЕЦА"
Автор: Anonymous да 2009-01-27 @ 12:07 EET
Ами намерете човека,та той не е игла. Нали за това ние обкиновените българи Ви плащаме. За какво тогава да Ви вярваме, че работите за нас, следкато си стоите в канцелариите, едно време имаше полицаи и в двореца и по улиците и по заведенията. Сега си стоят в топлите домове и ходят по далавери.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди