изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:55 EEST
"ФЛАМИНГО ГРАНД" ОТКРИВА СЕЗОНА В АЛБЕНА    
НовиниПървият хотел в курорта "Албена", който ще отвори врати тази година, е петзвездният хотел "Фламинго Гранд", съобщи за НДТ зам.-търговският директор на "Албена" АД Йовка Страшилова.

Тя припомни, че първоначалната идея бе хотелът да работи целогодишно, но довършителни работи наложиха той да затвори в края на м.г. Сега вече нощният бар в хотела е завършен. Така на 21 януари "Фламинго Гранд" ще посрещне първите туристи за 2009 г. Това са футболни отбори, които идват за подготовка и за участие във футболния турнир "Албена къп". През зимните месеци предлагането ще е акцентирано на СПА и балнеоложките продукти, на конгресния туризъм. Именно на това ще се залага и през следващата зима, тъй като намерението е хотелът да бъде занапред целогодишен. Разчита се и на това, че той спечели приза на БХРА за "Ваканционен петзвезден хотел на 2008 г.", което е  показателно за високото качество на услугата там.
Вече са започнали първите записвания на туристи за 2009 г. Те са основно от пазари Германия и Скандинавия. Предстоят туристическите борси в Щутгард, Берлин, както и роуд шоуто на "Албена" в Румъния в края на януари. Туристическото ни дружество ще представи своя продукт в 15 града пред туроператори от северната ни съседка. Акцентът при представянето ще бъдат продуктите "Ултра ол инклузив". Очаква се през следващите месеци да започнат записванията и на българските туристи, които могат да използват отстъпка при записванията до края на април.
 


Сходни връзки

"ФЛАМИНГО ГРАНД" ОТКРИВА СЕЗОНА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди