изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ

ОВЕН - Ще работите по реализация на делови и лични задачи, като ще наблегнете на бизнес – контактите си. Чрез тях ще направите възможно постигане на изгодни договорености и съдружия.

ТЕЛЕЦ - Денят ви ще е свързан с повече напрежение, предвид високите цели, които сте си поставили. Запазете присъствие на духа и не бъдете мнителни към онези, които показват засилен интерес към делата ви.

БЛИЗНАЦИ - Акцентирайте вниманието си върху важните дела, останалите могат да почакат. Така ще постигнете набелязаните цели и ще подготвите условията за утрешните си изяви. Романтични вълнения.

РАК - Ще се отнесете с уважение към делово предложение и ще вземете решение. Всички предпоставки да приключите успешно започната задача са налице, позициите ви на работното място са силни.

ЛЪВ - В подходящото време и място ще обсъдите въпросите, които ви интересуват, без да се притеснявате за изхода от срещата. Добрите съвети ще ви помогнат да вземете правилните решения.

ДЕВА - Умеете да общувате и да извличате максималното от онова, което ви е нужно. Ще останете доволни от себе си. Нови контакти ще ви обогатят с информация по интересуващ ви въпрос.

ВЕЗНИ - Отговорете адекватно на случващото се, без да се чувствате длъжни да обяснявате разбиранията си. Няма да липсват предизвикателства, от вас зависи в каква посока ще насочите енергията си.

СКОРПИОН - Работете самостоятелно, поне в частта на собствените ви задължения и не бъдете груби към онези, които имат желание да ви подкрепят. Преценявайте ситуациите и ги насърчете.

СТРЕЛЕЦ - Готовността ви да се включите в нова инициатива, касаеща бизнеса, служебната заетост или друга интересуваща ви дейност ще ви донесе добри резултати. Имате обективна преценка за събитията.

КОЗИРОГ - Ще бъдете благоприятствани в преговори и постигане на споразумения, въпреки, че малко хора могат да се похвалят със същото. Ще мислите за предстоящите си срещи и за лични неща.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за нововъведения и значителна промяна организацията на работа. Средствата вложени за реклама, проучване, ново оборудване, обучение и др. не са напразни.

РИБИ - Ако установите застой в бизнес-делата си, не търсете причините само в ново създалата се обстановка. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на качествата си.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди