изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:43 EEST
Гражданска лига ще събаря Първанов    
Новини В понеделник се събираме за създаването на Гражданска лига за България. Време е да реформираме фундамента на това общество, време е да принуждаваме политиците да правят правилните неща за обществото.

Крайната цел е да се отървем от тази неработеща система, на която е подложено българското общество. Това каза анализаторът Стефан Гамизов пред Нова телевизия, цитиран от БЛИЦ.
Гамизов подчерта, че няма да създават партия. “Нямаме таен план. До две години трябва да стигнем до референдум за нова Конституция. Смятам, че ще постигнем и това да прекратим мандата на президента Георги Първанов предварително и да спасим нацията на терора, на който е подложена“, подчерта Гамизов.
В българската политика няма нищо друго освен корупция, нищо друго не се среща в нея в момента, подчерта Гамизов.
Българската енергетика трябва да бъде оставена под особен надзор заради тежките криминални практики, които се създават в нея. Проблемът с нашата енергетика е принципно корупционен, каза още той. Според него у нас има и нелегален износ на електричество.  dir.bg
 


Сходни връзки

Гражданска лига ще събаря Първанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди