изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:13 EEST
90 полицаи с кучета търсиха Иван около Благоевград    
Ред и сигурностНад 90 полицаи с кучета и пълна екипировка претърсиха околностите на Благоевград в издирване на безследно изчезналия 18-годишен ученик от Езиковата гимназия в града Иван Тумбалов.

Разпределени в три лъча, на групи полицаите прегледаха всяко кътче в района на Ловния дом и местностите над него до Заюва поляна, пише вестник "Струма".
Друга група провери периметъра над парк Бачиново. Следи от Иван обаче не бяха открити и търсенето бе безрезултатно. Според полицията се акцентира върху гористите местности, тъй като по данни на близки на Иван той обичал планината и разходките там. Преди година празнувал рожден ден извън града над Бачиново в гориста местност. Това кара ченгетата да мислят, че ако е търсел уединение, би отишъл на любимо за него място.
В търсенето се включи активно и бащата Георги Тумбалов, който обикаляше с групите полицаи. Майката Мария Тумбалова дежури неотлъчно и приема всякакви сигнали и обaждания на личния си телефон и активно сътрудничи на органите на реда с информацията, която достига до нея.
Случаят “Иван Тумбалов” и мистерията около неговото изчезване продължава да държи в напрегнато очакване съучениците, учителите и гражданите на Благоевград. От момчето няма никаква вест вече 18-и ден, следите му се губят в централната градска част на Благоевград. От полицията умоляват гражданите за съдействие, такава е и молбата на родителите на Иван - хората да претърсят вилите си в курортната местност Бодрост и Предел. С търсенето са ангажирани и селските кметове от община Благоевград.
За съжаление по-заплетен случай на територията на Благоевград не е имало от години. Въпреки 24-часовата ангажираност по случая полицията се задъхва в реагиране на сигналите. Ще продължим да проверяваме всяка информация, категорични бяха криминалистите. Ще се търси съдействие от психолози и криминалисти от столицата, казаха от ръководството на ОДП - Благоевград. dir.bg
 


Сходни връзки

90 полицаи с кучета търсиха Иван около Благоевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди