изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:10 EET
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕР ЗА ХРАМ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ"    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова призовава всеки, който е роден в Добруджа или е дошъл тук, за да вложи своите енергия, сила и талант за тази благословена земя да дари своята дан, за да изградим Храма на Добруджа.

"Нека всеки добруджанец открие волята в сърцето си и подари повика на душата си, за да намери добруджанския дух своя олтар завинаги, за да може всеки един от нас да има свой пристан и християнска белязаност. Бъдете с нас и участвайте в доизграждането на първия в североизточна България Храм, който ще носи името на Първоучителя '"Св. Св. Климент Охридски". Да си подарим това бъдеще, което всеки един от нас заслужава. Всеки дарен лев за Храма ще носи уханието на добруджанската земя, ще пази спомена за добруджанската щедрост, ще подарява извора на добруджанското самочувствие", призовава Д. Николова.
Църковното настоятелство на храм "Свети Климент Охридски" и кметът на Добрич Детелина Николова канят добруджанци на благотворителна вечер за събиране на средства за доизграждане на Храма на Добруджа. Тя ще се състои на 1 февруари от 18.00 часа в ресторант "Добруджа". Покани могат да се закупят от кабинет 210 в общината. Средства могат да се даряват и по сметка в:  "Общинска банка"АД - клон Добрич, BIC - SOMBBGSF, IBAN - BG61 SOMB 91 30 10 32 621101. В полза на Православен храм "Свети Климент Охридски".
Община Добрич благодари на всички благодетели и дарители, които днес вписаха имената си в християнския олтар на Добруджа. Община Добрич благодари на всички граждани на Добрич, на гостите на града, на добруджанци, които утре ще иззидат Храма на Добруджа.
 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВЕЧЕР ЗА ХРАМ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди