изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:35 EEST
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД    
По света

Българинът, за когото испанските медии след престрелка в препълнена дискотека с двама загинали и трима ранени, определиха като бос на българската мафия в Мадрид, се оказа балчиклия. Известен е като Иво той се представя за Бенхамин Рафи, роден през 1976 година в Балчик, съобщи bnt.bg. За него и момчетата му медиите в Испания писаха, че  пребиват по поръчка, че трошат ребра без милост и че контролират сигурността на нощните заведения в Мадрид. Твърди се, че за него работи цял нощен Мадрид, а на заповедите му отговарят армия от източноевропейци.



"Българската мафия контролира бизнеса с охраната на дискотеки в Мадрид" - това написа испанският АБС, цитиран от Дойче веле, в публикация за престъпния свят в испанската столица, където една от най-опасните групировки е бандата на българина Иво. Изданието твърди, че мафията от България контролира от близо пет години насам бизнеса с охраната на дискотеки. Всеки, който се опита да им противоречи, си получава заслуженото - счупено ребро или дори куршум в главата. Извършителите - българи. От всички български "дискотечни мафии" в Мадрид най-опасна е т. нар. "банда на Иво". Шефът на групировката е добре известен в мадридските престъпни среди, той притежава своя собствена "войска" от гардове, които лично назначава пред вратите на дискотеките в испанската столица. Начинът му на работа е следният: "Или слагаш моя човек на входа, или ще търпиш наказание". Хората му са известни като трошачи на кости и рамена. Според полицейски източник, имало практика да задължават съдържателите на нощни клубове да назначават техни хора като охранители. Гардовете работят на комисионна, а тя е 20% от заплатата им. Тоест, ако печелят по около 100 евро на вечер, 20 евро отиват в касата на клана.
В "бандата на Иво" членуват около 100 украинци, румънци и българи. Полицията ги описва по следния начин: "Те са като огромни горили, които всяват страх и не зачитат ничии права". Авторът на статията посочва още, че българската мафия е замесена и в бизнеса с наркотици и разчистване на сметки. Клубовете, в които работят, са и местата, където пласират дрогата.
В интервю, което балчиклията дал за вестник “ЕЛ МУНДО”,  той заявява, че всичко е клевета. “Полицаите ни изкарват престъпници, за да ни отнемат бизнеса.” И допълва: “Все нещо ще измислят, но със сигурност ще свърша в затвора.”
Висок е 1,68 м., тежи 70 килограма. В интервюто той разказва, че жена му го напуснала заради всички лъжи, които се говорят за него. Категоричен е, че никога не се е занимавал с незаконна дейност. Пристигнал в Испания преди 13 или 14 години. Започнал да работи като портиер и след това създал своя фирма, защото искал да легализира бизнеса си. Това станало преди шест години. Фирмата му се казва “Аполо чекинг”. Собствениците на заведения били доволни. “Не се занимаваме с наркотици, сериозни хора сме. Повечето от нас посещават спортни зали, но... Нищо повече. Напоследък ни клеветят, а някои собственици се страхуват от полицейския натиск и вече не ни искат в заведенията си”, обяснява Иво. И допълва, че му е обидно, че ги третират като престъпници, терористи, трафиканти, убийци – “всичко, което могат да измислят, за да дискредитират един човек. Никога не съм бил задържан за престъпление. Няма никаква заповед за мой арест и залавяне, както се твърди. Никога не съм стъпвал в български полицейски участък. Само веднъж влязох в испански участък заради един наркотрафикант. Той се оплака от нас за едно отвличане, което сам си измисли. Но очаквам в съда истината да излезе наяве и да бъда оправдан”, казва още в интервюто българинът. И разказва, че в началото за него са работели 55 души, а сега 15. Има много полицаи, които искат да работят като портиери на дискотеки, за да печелят допълнително.

НДТ

 

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2009-01-19 @ 22:54 EET
ебаси мангала
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2009-01-20 @ 19:12 EET

циганска му работа!

ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-01-20 @ 18:01 EET
EVALA.......NORMER 1 SI !
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-01-20 @ 18:06 EET
Specialno ot balchik .....
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-01-21 @ 23:27 EET
Аре бе. Мадрид е 3-4 млн. души. Хахахаха. Може да държи 1-2 селски дискотеки, ама пък цял Мадрид.... Хахахаха
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 16:35 EET
tozi 4ovek e nomer edno mnoo seriozen maj e moga da kaja li4no mnoo dobre go poznavam i vsi4ko s koeto se zanimava e savsem legalno taka 4e mogat samo da mu zavijdat  buklucite a tozi koiyo go obijda prosto moje samo da mu zavijda mno iskam komentarite po tehen adres dali b iha mogli da mu go kajat na jivo tia ne6ta obidi i tem podobia da ostaviat 4oveka na mira zanimava se s biznes i to mnoo seriozno i legalno pot54etavam
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-02-15 @ 16:37 EET
bratov4ede ma4kai  gi  tia sa zavisli vi hora mangali sa te ne6tasniciii skapani
ОБЯВИХА БАЛЧИКЛИЯ ЗА БОС НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ В МАДРИД
Автор: Anonymous да 2011-02-18 @ 17:15 EET
nai golemia da zavijdat buklucite samo mogat imali druk silen koito moje da napravi tova v druga darjava aaaaaaaa ?   mi6ki takiva mnoo znaete vsi4ki iskam damu go kajete na jivo 6te se naserete mi6ki skapani

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди