изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:51 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА на мобилен телефон е извършена от търговски обект в Каварна на 16 януари, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Авторът на престъплението - 26-годишен мъж от морския град с инициали Р. И., е установен и задържан. Телефонът е върнат на собственика му. Работата по изясняването на обстоятелствата около случая продължава.
ВЗЛОМНА кражба от търговски обект в центъра на Добрич е извършена от неизвестни. Съобщение за престъплението е подадено в Първо РПУ на 17 януари. От обекта е задигнат монитор. Крадците се издирват от органите на реда, образувано е досъдебно производство.    
ТРИМА, обявени за общодържавно издирване, са установени от служители на Първо РПУ. Това са 16-годишен момче от община Добричка, М. С. /26/ от Добрич и 39-годишният К. М. - жител на община Добричка. Тримата били издирвани във връзка с досъдебни производства. Предадени са на съответните разследващи полицаи.
11 ПЪТНО-транспортни произшествия с материални щети по автомобилите са станали през уикенда на територията на Добричка област, при тях няма ранени. Седем от катастрофите са в Добрич, две - на територията на община Добричка, а по една в Генерал Тошево и Шабла. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди