изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:19 EET
ТОЛКОВА сме СМЕШНИ! От турска тоалетна БЪЛГАРИЯ се превърна в ЧЕРНА ДУПКА!    
Европейски съюзБългария е най-смешната държава в света. Народът е мъдър, но политиците са с объркана идентичнот и реагират анално.

Затова на изложбата в Брюксел територията на България от турска тоалетна се превърна в черна дупка, защото след протеста ни кенефът бе покрит с черно платно. Това е идеална метафора символизираща
овчедушието на българския народ и нагъзеното мислене на политиците ни. България няма проблем с чешкия художник Давид Черни, а със себе си. С цензурата си. Сега политиците щели да реагират срещу черното платно. Ами авторите ще сложат червено, което е по-висша степен на обида. Кое е по-обидно? Германия представена от магистрали под формата на пречупени нацистки кръстове, Полша - католически свещеници развяват флаг на гей-организация, Словакия - палка от унгарски шпек, Холандия - под вода над която стърчат само турски менарета, Естония - естонски гвардейци пикаят върху Русия?
Реакцията в България започна с манипулация на обслужващите властта медии. Малката цензура обаче води до по-голяма. Българинът може да реагира спонтанно, но не и политиците. Когато те излязат извън нормите, всеки следващ ход ги прави още по-смешни. Първата реакция на министерството пък била - Как така художник без наше одобрение ще излага изложба. Къде бяха политиците да реагират - да подарят чук на ДАНС, затова че пребиха журналист. Да реагират когато лайната плувнаха на варненския плаж или затова, че президентът е с две имена, а министър с три, каза един български художник в ефира на БНТ.
Проектът на Давид Черни е на стойност 450 000 евро, като 90 % от тях са частна инвестиция.

Снимка Интернет
Това е България в Европа - черна дупка. Очаква се реакция на тъпите ни политици, която да смени цвета на платнището - на червено или бяло например.
http://varna-sport.com

Чех ни спретнал номер с „тоалетната изложба”

България - турска тоалетна на изложба в Брюксел

 


Сходни връзки

ТОЛКОВА сме СМЕШНИ! От турска тоалетна БЪЛГАРИЯ се превърна в ЧЕРНА ДУПКА! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТОЛКОВА сме СМЕШНИ! От турска тоалетна БЪЛГАРИЯ се превърна в ЧЕРНА ДУПКА!
Автор: Anonymous да 2009-01-21 @ 13:06 EET
добре написано, но "идентичнот" не ми говори нищо като понятие.
ТОЛКОВА сме СМЕШНИ! От турска тоалетна БЪЛГАРИЯ се превърна в ЧЕРНА ДУПКА!
Автор: Anonymous да 2009-01-21 @ 14:04 EET

Черното зебло е много по-добре. Нека да знаят европейците, че тука ги чакат изненади.

Трябва да си много прост, за да ти изографисат родното място като тоалетна (символ на чистоплътност може би...) и ти да стоиш като говедо и даже да измучаваш отвреме-навреме одобрително. Никой не уважава такива хора, дето са готови да наплюят Страната си. Или я правим по-хубава, или като не можем - мълчим. Защото каква полза от самокритика на хора с оцапани дупета. :((

Политическата реакция трябваше да бъде и на неформално ниво, ама държавата работи слабо. Подиграваме се с "българския чадър", ама този там "творец" и три чадъра да му изкривиш в главата ще му са малко. Щото то свобода на изкуството - да, ама и достойнството на хората трябва да се запази.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди