изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:29 EEST
БТК НЕ ИЗКЛЮЧВА РАЗГОВОРИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ    
НовиниВ редакцията на "Нова добруджанска трибуна" получихме сигнал от наши читатели от село Паскалево, че напоследък междуградските им телефонни разговори се изключват на третата минута, а не както досега - на 15-ата минута. Те се обърнаха към НДТ с молба за изясняване на причините за това.


НДТ потърси за коментар Борислав Борисов - търговски представител бизнес клиенти към БТК АД в Добрич. Той обясни, че телекомуникационното дружество не изключва разговорите на своите клиенти с изключение на случаите с разговори на телефони, които започват с 0900 за участие в хазартни игри. При тях изключването е на пет или десет минути. Целта е да се защитят клиентите на БТК, за да не се трупат големи телефонни сметки. Що се отнася до градски или междуградски разговори, то те не се изключват, заяви Б. Борисов. Според него, в случая може да става въпрос за комутация на централата, за повреден телефонен апарат или друго. Той прикани клиентите на БТК при подобни ситуации да се обаждат на телефона за повреди 088100, за да се направи проверка на линията и при необходимост проблемът да се отстрани.
 


Сходни връзки

БТК НЕ ИЗКЛЮЧВА РАЗГОВОРИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди