изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:36 EEST
В БАЛЧИК ЧАКАТ 11 МЛН. ЛЕВА ЗА РЕМОНТ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА    
Новини

"Считам, че слабият интерес на гражданите е продиктуван от политиката на прозрачност в управлението на общината, която ние следваме", е било становището на кмета Николай Ангелов. Пред присъстващите той е съобщил, че бюджетът от 21,5 милиона лева е бил реалистичен и изпълнен.



"Считам, че слабият интерес на гражданите е продиктуван от политиката на прозрачност в управлението на общината, която ние следваме", е било становището на кмета Николай Ангелов. Пред присъстващите той е съобщил, че бюджетът от 21,5 милиона лева е бил реалистичен и изпълнен. Неизпълнение на приходната част има само в заложените средства от продажба на земя. В тази връзка Николай Ангелов още веднъж обяви, че не счита за необходимо общинската земя да се продава на всяка цена.
На поставени въпроси за благоустрояване на ж.к."Балик" в Балчик кметът е отговорил, че една от приоритетните задачи за настоящата година е озеленяване на квартала, където живеят най-много балчиклии. Всичко това ще стане, когато приключат строителните дейности по полагане на водопровод, канализация и газопреносна мрежа. Николай Ангелов е съобщил, че очаква 11 милиона лева за рехабилитация на главните улици в града, като само една десета от необходимите за това средства ще дойдат от местния бюджет.
По време на обсъждането балчиклии са повдигнаха и въпроса за високите цени в търговските обекти. "Не виждам как администрацията може да влияе на цените в магазините освен, ако не създаде условия за по-голяма конкуренция", е бил отговорът на кмета. По този повод той е съобщил, че  скоро ще бъде обявен конкурс за изграждане на хипермаркет в района на ОУ "Антим І".
 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ЧАКАТ 11 МЛН. ЛЕВА ЗА РЕМОНТ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди