изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:04 EEST
СЕВИНЧ КАСАБОВА ПОЗДРАВИ СЛУЖИТЕЛИТЕ В АГО-КАВАРНА    
НовиниЗам.-кметът по финанси и икономическа политика на община Каварна Севинч Касабова вчера е поздравила служителите в Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ - Каварна по случай празника Бабинден, съобщиха от пресслужбата на общината.

По стар български обичай, акушерките отчупили по парче от поднесената питка с шарена сол, за да бъде сит и шарен животът. С. Касабова е отправила пожелания за здраве и успехи на началника на отделението д-р Жеко Чалъков и всички служители.
За да поздравят докторите и сестрите, в болничното заведение дошли и бабите от фолклорните групи при пенсионерските клубове в Каварна и с. Челопечене.  С пожелания да се раждат повече бебета жените огласили с народни песни коридорите на  родилното отделение.
От началото на 2009 година в каварненската болница са проплакали три бебета. За сега превесът е на момиченцата, а според вярванията това е на берекет
 


Сходни връзки

СЕВИНЧ КАСАБОВА ПОЗДРАВИ СЛУЖИТЕЛИТЕ В АГО-КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди