изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:39 EEST
"АСМ" ЕООД Е КОРЕКТЕН ПЛАТЕЦ    
НовиниВ редакцията на "Нова добруджанска трибуна" се получи писмо от "АСМ" ЕООД - Добрич по повод публикацията от бр. 12 на вестника от 20.01.2009 г. под рубриката "Преди десет години" със заглавие "Разкриват черна каса в АСМ".

В писмото се посочва, че нарушенията в "АСМ", гр. Добрич, визирани в статията, са извършени през 1997 г. и съгласно заключението на финансовата ревизия, вина за това имат Иван Димов Пейчев - бивш управител на "АСМ" ЕООД и Марина Василева Стоянова - бивш главен счетоводител на "АСМ" ЕООД, които са нанесли вреди на дружеството. "От последните вреди са произтекли и данъчни задължения, които дружеството надлежно е платило. Срещу горепосочените извършители е заведено дело от Държавен финансов контрол, към което "АСМ" ЕООД се е присъединило като ищец, но към днешна дата сумите от виновните лица не са възстановени на дружеството", се посочва в писмото. В него се казва още, че "АСМ" ЕООД е коректен платец и от 2000 г., както и към днешна дата няма задължения към държавата и към контрагенти. Дружеството от години е изпълнител на обществени поръчки на общините Добрич и Добричка като "Почистване на нерегламентирани замърсявания на територията на град Добрич" и "Почистване на сметищата на територията на община Добричка", които са изпълнени в срок и с необходимото качество.
 


Сходни връзки

"АСМ" ЕООД Е КОРЕКТЕН ПЛАТЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди