изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:10 EEST
СТРОШИХА ПРОЗОРЕЦ НА ОФИСА НА ДПС    
Ред и сигурностОбект на вандалско нападение е станал миналата вечер офисът на ДПС в Добрич, който се намира на 30-тина метра от сградата на Областната дирекция на МВР, научи НДТ.

От полицията съобщиха, че сградата е била "нападната" около 22,40 часа. С твърд предмет неизвестни лица са счупили два стъклопакета на прозорец на офиса. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай. Служители на Първо РПУ провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за установяване извършителите на деянието. Образувано е досъдебно производство.
Според запознати, прозорецът е счупен с камък от група младежи. След като се чул трясък от строшените стъкла групата се разбягала и била забелязана от дежурните в ОД на МВР. Най-вероятно става въпрос за вандалски акт, коментира за НДТ областният лидер на ДПС Денис Номан.
Това е второто посегателство срещу офиса на ДПС в Добрич. В края на 2007 година неизвестни лица изписаха със спрей по фасадата на офиса надписи като “Батак не е мит”, “Долу ДПС”. През 2008 г. пък на телефон в ДПС бе подаден фалшив сигнал за поставено взривно устройство в джамията в Добрич. НДТ
 


Сходни връзки

СТРОШИХА ПРОЗОРЕЦ НА ОФИСА НА ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди