изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:08 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност1,5 КУБИКА дърва за огрев, собственост на фирма от Каварна, са задигнати в нощта на 20 януари, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Крадецът - 43-годишен мъж от морския град с инициали Б. И., е задържан от автопатрул на местното полицейско управление. Оставен е за 24 часа в РПУ-Каварна, материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство.   
  ЧАСТЕН ДОМ в каварненското село Хаджи Димитър е посетено от неизвестни крадци, съобщение за престъплението е подадено в РПУ-Каварна, на 21 януари. От жилището са задигнати килим, винкели, колове и други предмети. Крадците се издирват, образувано е досъдебно производство.
44-ГОДИШЕН водач от Добрич с инициали Н. С. е спипан да управлява пиян. Той е установен от автопатрул на Първо РПУ около 19 часа на 21 януари. Цифровият индикатор на техническото средство, с което е изпробван, отчел 2.98 промила алкохол. По надлежния ред на шофьора е взета кръвна проба. Н. С. е задържан за срок от 24 часа в Първо РПУ.
СЪОБЩЕНИЕ за възникнал пожар в частен дом в тервелското село Орляк е получено около 15.30 часа на 21 януари. Пламъците са погасени от дежурен екип на районна служба ”ПБС”-Тервел. Унищожени са около пет квадратни метра от гредореда на тавана, спасено е жилището. Пожарът е в резултат на възникнало късо електрическо съединение в инсталацията на постройката. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди