изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:11 EEST
ШАБЛЕНЕЦ СЕ УДАВИ, СКОЧИЛ ОТ СКАЛА В МОРЕТО КРАЙ ТЮЛЕНОВО    
Новини

Мъж от Шабла се предполага, че се е удавил в морето край село Тюленово, съобщи сайтът на Гражданска защита. Заради лошото време вчера обаче, той не бе издирван. Сигнал за изчезването на 38-годишния Йордан Василев е получен в събота. Автомобилът на шабленеца бил открит от служители на Гранична полиция по време на оглед. Колата била спряна на около 4-5 метра от стръмен бряг - с височина около 10-15 метра.



 Органите на реда наблюдавали известно време изоставения автомобил. След това решили да направят проверка и установили, че той е празен. Пуснато било следово куче, което на няколко пъти отивало до скалата. По тази причина се предполага, че Йордан се е хвърлил в морските води.

На следващия ден около 9 часа водолазна група от отдел „Аварийно-спасителни дейности” към териториална дирекция „Гражданска защита” - Варна е започнала издирвателни дейности. Поради влошаване на времето обаче, към 11.30 часа те са прекратени без резултат. Вчера издирването на Йордан не бе възобновено, също заради лошото време. Вълнението на морето, макар и малко по-слабо от предния ден, е два бала, каза за НДТ специалистът по Гражданска защита в община Шабла Йордан Петров. Той допълни, че вятърът е югоизточен и това създава предпоставки за вълна, която се блъска в скалата. При това положение е невъзможно водолазен екип да влезе в морето, обясни Петров.

НДТ научи, че Йордан Василев е имал психични проблеми. Запознати твърдят, че и друг път е правил опит за самоубийство. НДТ

 


Сходни връзки

ШАБЛЕНЕЦ СЕ УДАВИ, СКОЧИЛ ОТ СКАЛА В МОРЕТО КРАЙ ТЮЛЕНОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди