изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:48 EEST
Лечева: Хора от властта поръчаха покушението на мъжа ми    
НовиниГрупа хора от различни постове във властта е поръчител на покушението срещу Манол Велев. Това заяви съпругата му Весела Лечева в разговор в сутрешния блок на Нова телевизия. По думите й целта на атентата е била самата тя да се откаже от поста сипредседател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).


Цялото ми семейство беше шокирано от случая, защото по никакъв начин не съм чувствала някакво напрежение или атака, каза още Лечева. Първата ми интерпретация беше, че човек на моето място би станал веднага и би напуснал поста си в ДАМС. Тя не отрече чрез покушението да е целено да бъде притисната да го направи.

По темата бе потърсен и градският прокурор Николай Кокинов. Той заяви, че наказателното производство по случая е спряно, тъй като органите на МВР не са разкрили извършителя.

Това е единствената причина. В мига, в който се поднесе конкретно лице с конкретни доказателства, прокуратурата ще реагира, обясни той.

В отговор Весела Лечева каза, че ще се отзове на поканата на Кокинов.

Припомняме, Манол Велев беше прострелян в главата на 11 юли 2007 г. на столичната улица Мизия №1, в кооперацията където от 15 години насам се намира офисът му. След нападението той изпадна в кома, а по-късно беше изписан. Впоследствие съпругата му отправи явни критики към МВР, като заяви, че системата не работи.

news.bg

 


Сходни връзки

Лечева: Хора от властта поръчаха покушението на мъжа ми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди