изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:26 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностВИЛНА постройка, намираща се в покрайнините на Добрич, е посетена от неизвестни крадци, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за престъплението е подаден в Първо РПУ на 24 януари. От вилата са задигнати печка, компресор, метални тръби и други вещи. Крадците се издирват, образувано е досъдебно производство.
ВЗЛОМНА кражба е извършена от магазин по ул. "Боряна" в Добрич, за нея е съобщено на 25 януари. От търговския обект са отмъкнати около 400 лева и ваучери. Служители на Първо РПУ издирват апашите, по случая се работи в условията на досъдебно производство.
ОПИТ да извършат кражба от жилище в село Полковник Минково направили трима апаши на възраст между 25 и 37 години от селото и от близкото Победа. Престъпниците са спипани от органите на реда, образувано е досъдебно производство.
45-ГОДИШЕН шофьор от Силистра с инициали Ж. Н. е хванат да управлява автомобила си пиян в Каварна. Той е спрян за проверка около 1.20 часа на 25 януари от полицейски автопатрул на местното полицейско управление. Техническото средство, с което е изпробван, отчело 2.13 промила алкохол. По надлежния ред на Ж. Н. е взета кръвна проба. Задържан е за срок от 24 часа в РПУ - Каварна. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди