изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:17 EEST
Безработни убиха 5-те си деца и се самоубиха    
По света Отчаян мъж застреля жена си и петте си деца и след това се самоуби. Драмата се разиграла в американското градче Уилмингтън, недалеч от Лос Анджелис, съобщи The New York Times.

Ървин Лупо посегнал към оръжието, след като той и съпругата му Ана били уволнени от медицинския център, където работели.
За жестоката трагедия станало ясно, след като в местната телевизия KABC-TV бил получен факс от семейство Лупо, от който ставало ясно, че те са отчаяни заради загубата на работата си и не виждат изход от ситуацията.
Когато полицията пристигнала в къщата им, били открити телата на Ървин и Ана Лупо и петте им деца - 8-годишната им дъщеря и двете двойки близнаци - 5-годишни момиченца и 2-годишни момченца.
От предсмъртното писмо станало ясно, че двамата са загубили работата си в болницата Kaiser Permanente в Западен Лос Анджелис след спор с един от администраторите. След като били уволнени двамата започнали да обмислят смъртта си и тази на децата си.
От ръководството на болницата разпространили официално изявление, в което изказвали дълбоката си тъга за смъртта на семейство Лупо. Оттам обаче отказали да дадат подробности за уволнението довело до страшната трагедия. dir.bg
 


Сходни връзки

Безработни убиха 5-те си деца и се самоубиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди