изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:34 EEST
Жените се чувстват най-красиви на 32    
Любопитно Близо 40% от жените във Великобритания твърдят, че се чувстват най-красиви на 32-годишна възраст. Сред знаменитостите, които тази година стават на 32 са Сара Мишел Гелар, Софи Дал и Лив Тайлър. Много жени обясняват, че на 32 г. техният живот е смесица от увереност, придобита в резултат на житейския им опит, активен любовен живот и удоволствие от разумното хранене и пиене.


Психологът д-р Сандра Уийтли заявява пред в. "Дейли Мейл", че откритието е "наистина окуражително" и показва, че жените ценят постиженията в живота, а не само младежкият вид". "Според мен това означава, че жените се влияят все повече от личността. Това е знак, че ние сме ценени заради това какви сме и на какво сме способни, а не само заради повърхността.

Чувството за красота е свързано с увереността и житейския опит. На 32 г. жените вече са преминали през много неща и са придобили повече опит и са постигнали повече, отколкото на 22. Жените могат сами да си бъдат най-злия враг, като обсъждат непрекъснато килограмите и бръчките на другите.

Но това проучване е окуражаващо и показва, че красотата е нещо повече от гладката кожа", допълва тя. Проучването сред 1500 жени е осъществено по интернет от компания за минерална вода. /БГНЕС

Отличничките на "Плейбой" - САЩ

 


Сходни връзки

Жените се чувстват най-красиви на 32 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди