изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:07 EET
Български фермери затварят границата с Румъния?    
Новини На 11 февруари ще мобилизираме българските фермери. Ще блокираме не само гръцката граница, но и румънската. Това заяви пред Дарик радио председателят на Старозагорската Асоциация на млекопроизводителите Танчо Колев.


Родните фермери ще последват примера на гръцките си колеги и се заканват, че блокадите ще продължат с дни. Млекопроизводителите се стягат и за национален протест.
“Няма да изчакаме гратисния период до 15 февруари, който бяхме дали на министъра на земеделието Валери Цветанов, за да удовлетвори нашите искания. Обсъждаме да има протести и по места. Засега е сигурно, че ще изразим недоволството си пред Министерския съвет, защото правителството не ни обръща внимание. Вече втора година управляващите се подиграват с нас”, каза още Колев.
Преди Коледа земеделският министър Валери Цветанов обеща, че за фермерите ще бъдат отпуснати 320 млн. лева. Те обаче смятат, че сумата не е достатъчна. dir.bg
 


Сходни връзки

Български фермери затварят границата с Румъния? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди