изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:37 EEST
Любовна драма остави два трупа    
Новини

Любовна драма, завършила с два трупа, потресе Стара Загора. Мъж удуши приятелката си, след което се самоуби. Двамата били открити мъртви в апартамент на ул. "Боруйград" в центъра на града.



И мъжът, и жената са на по 54 години и са от същия град, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.
Сигналът за откритите тела в жилището бил подаден около 14 часа на 26 януари от съседи. Според първоначалната версия става дума за двойно самоубийство. След извършените аутопсии обаче станало ясно, че 54-годишният Живко Жечев е удушил приятелката си Маргарита Желева, а след това се е самоубил с ток, съобщава онлайн изданието на в. "Стандарт".
Извършват се нови експертизи, които ще хвърлят допълнителна светлина върху трагичната любовна драма, казаха от полицията. Според съседи двамата са имали интимна връзка от известно време. Срещали се повече в жилището на жената, където били и намерени телата им, коментираха комшии вчера.
По информация на Bulphoto убитата жена е била собственичка на фирма за търговия с храни, напитки и тютюневи изделия. Живко Жечев е бил шлосер в източномаришкия рудник "Трояново-1".
Болезнена ревност според съседи и приятели на двамата е причина за трагедията. От Окръжна прокуратура – Стара Загора поясниха, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство и на двете жертви, за да се докаже със сигурност, че не става дума за двойно убийство.  dir.bg

 


Сходни връзки

Любовна драма остави два трупа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди