изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
ДОБРИЧЛИЯ СНИМА НЛО С КАМЕРА    
НовиниДобричлия запечата на видеолентата си неидентифициран летящ обект. Това станало миналата събота.

Мъжът, който се занимава с фотография, забелязал обекта три дни по-рано. Успял да го снима едва в събота. Бил на вилата си край Добрич, когато към 19,50 часа го забелязал да се движи на небето. Отишъл до дома си и в 20,50 ч. успял да го снима с личната си видеокамера. За целта излязъл извън населено място, за да е по-добър образът. След това тръгнал в посока на местността "Дъбовете" край Добрич, над която по-рано също видял два неидентифицирани обекта. Те обаче вече били изчезнали.
Със заснетия видеоматериал добричлията потърсил специалиста по уфология, който преди оглавяваше клуба "Алтернативни форми на живот" инж. Веселин Боянов. След като разгледал заснетия видеоматериал, той преценил, че става въпрос за астрономичен обект. Първоначално считал, че е планетата Юпитер, но справка показала, че става въпрос за Сатурн. Планетата изгрявала точно около 19,50 часа. В дните, когато е наблюдаван обектът, е имало добра видимост. Според инж. Боянов, поради оптичните свойства на атмосферата, се е създало впечатлението, че планетата се движи. Всъщност, това е оптична илюзия, коментира уфологът. Той каза, че не може да коментира другите два наблюдавани от добричлията обекти, тъй като те не са заснети. Същият мъж и преди време е съобщавал, че е наблюдавал НЛО. За същия обект е имало сигнали и от други места, припомни инж. Боянов.
Кадрите, заснети от добричлията, бяха показани по телевизия "Добруджа". Инж. Боянов, който е и програмен директор на телевизията, съобщи, че приканват зрителите, които са заснели любопитни или необичайни случки, да ги изпращат за излъчване в телевизията.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ СНИМА НЛО С КАМЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди