изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:59 EEST
“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ    
Интервюта Пред "Нова добруджанска трибуна" и ndtnews.hopto.org - изпълнителният директор на "Добрички панаир" АД Звезделина Иванова

 

  

Звезделина Иванова има магистърска степен по право и бакалавърска степен по икономика. Преди да бъде назначена за изпълнителен директор на ”Добрички панаир”, е работила в областна администрация - Добрич. На заседание на Съвета на директорите на “Добрички панаир” от 10.10.2008 г. е избрана за изпълнителен директор на дружеството.

 

-Г-жо Иванова, в началото на февруари предстои да се проведе традиционното за “Добрички панаир” Международно специализирано изложение “Борса за семена и посадъчен материал”, което е и първата проява на дружеството за тази година. Какъв е заявеният до момента интерес от страна на фирми-участнички?

 

- До момента са заявили участие в изложението 59 фирми. Те са български и чуждестранни, които ще участват с представителствата си у нас. Отчитаме и тенденция на увеличение на заетите площи, основно на откритите, на които ще се представят техника, семена и посадъчен материал.

 

- Има ли заявено участие от фирми, които за първи път ще се представят на Борсата за семена и посадъчен материал?

 

- Да, има нови фирми, които са заявили участие в изложението и за първи път ще се представят на него. Те са 5-6. Много са традиционните участници.

 

- Кога ще се открие изложението и какви гости очаквате?

 

- Откриването на тазгодишното 15-о издание на Международното специализирано изложение “Борса за семена и посадъчен материал” ще се състои на 3 февруари от 10 ч. в спортен комплекс “Простор”. Поканили сме министъра на земеделието Валери Цветанов, областния управител д-р Ердинч Хаджиев, кметовете на всички общини от областта, представители на Националната асоциация на зърнопроизводителите и на Асоциацията на семепроизводителите.

 

- Изложението ще има ли съпътстваща програма и какво предвижда тя?

 

- Съпътстващата програма на изложението предвижда представяния на фирми-участнички в него. Ще бъде организирана кръгла маса на тема “Българското земеделие -  национална и европейска политика. Две години след членството ни в ЕС.”

 

- Кои ще бъдат участниците в тази кръгла маса?

 

- Отправени са покани до Министерството на земеделието, държавен фонд “Земеделие”.

 

- Ще се спази ли традицията за връчване на награди за постижение в селекцията и семепроизводството?

 

- Да, в момента се уточняват наградите. Ще бъдат отличени и фирмите, и организациите с най-много участия в изложенията през годината.

 

- С подготовката на “Борса за семена и посадъчен материал” със сигурност вече върви и подготовката на следващото изложение на “Добрички панаир”. Какво следва?

 

- От 26 до 29 март ще се проведе изложението “Пчеломания”.

 

- Предвиждат ли се промени в панаирния календар на “Добрички панаир”?

 

- Не се предвиждат промени в календара на “Добрички панаир”. По-скоро ще наблегнем на това да представим нещо ново, което да покаже добри резултати. 

 

- Какво ще си пожелаете в началото на годината?

 

- Бих желала да има повече участия в проявите, организирани от “Добрички панаир”, той да се утвърди като  емблема на град Добрич. Пожелавам си “Добрички панаир” да спомогне за това - Добрич и областта да се утвърдят категорично като селскостопанската столица на България. Пожелавам още много успехи и повече изложители, както и интерес от страна на посетителите към нашите прояви.

 

Интервюто взе Станислава Кръстева

 


Сходни връзки

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ | 10 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-28 @ 21:38 EET

да живее свободния университет ВАрна

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-28 @ 21:45 EET
ТОВА Е НАЙ ДОБРИЯ УНИВЕРСИТЕТ.
ПОЛУЧАВАШ ДИПЛОМА КАКВАТО ИСКАШ,
САМО ДА ИМАШ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИШ

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-28 @ 21:57 EET

Няма да е лошо ако се утвърди като емблема на ДОБРИЧ  "ДОБРИЧКИ ПАНАИР",

дано да не се утвърди като Фирма "ЕТ-ЕЖКО младен матеев"-РАЗРУШИТЕЛЯ,пардон СТРОИТЕЛЯ на хотели.

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-29 @ 00:07 EET
В "Дакси" пише, че изп. директор все още е Екатерина Димова. Тази каква е????
“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-29 @ 09:44 EET

stiga s toq tandem Rosenow Dimowa  issie wreme be za smqna

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-29 @ 09:45 EET

най ми е гот на заден ход

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-29 @ 09:48 EET

Тази ,ще да е някоа връзкарка дето ходи от цвят на цвят,като повечето държавни служители.Всеки е на някой човек.Но до тук нищо ново ,това всички в Добрич го знаят...

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-01-31 @ 23:02 EET
Какво толкова е направила Екатерна Димова за Панаира, освен че е купувала коли за себе си и някои нейни хора, които със сигурност вече са съсипани. От толкова големи изложения, които би трябвало да носят печалби даже един офис нямат, отново се налагало да търсят под наем
“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-08-07 @ 12:23 EEST

По повод на горния коментар за офисите на панаира - може би е добре да знаете, че инвестицията, която е необходима за да се купи собствен офис е много голяма и е икономически нецелесъобразна да се прави, при условие че има възможност да се ползват офиси на доста добри оферти. Не е целта да се купуват имоти, които са трудно ликвидни. Но може би Вие нямате икономическо образование и заради това говорите така. Или сте бил колега на сегашната шефка на панаира, която е завършила икономика в Добрич. Аз съм икономист, но не мога да се съглася с факта, че някой се пише с висше исономическо образование, при условие че дипломата му е от нелигитимен институт. Предполагам, че юристите завършили право в Софийския университет, никога не биха приели като колега, някой завършил магистратура по право в Свободния. Нека да си кажем директно, че тази жена е просто с едно средно образование, защото другите не важат.

Ще бъде много трудно Добрич да се утвърди като панаирен град при условие, че няма специалисти. Може да стане само на местно ниво в Добричка област, защото там няма нужда от ползването на чужди езици. А не знам някой в сегашния екип да говори чужд език.

Така, че да се радваме докато все още има нещо като панаир, защото в скоро време и това няма да го има.

 

“ДОБРИЧКИ ПАНАИР” ДА СЕ УТВЪРДИ КАТО ЕМБЛЕМА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-09-29 @ 16:53 EEST
09.09.2009 ТОП вносители на агро-техника няма да участват на АГРА 2010 и Добрич 2010

Асоциацията на вносителите на агро-техника ( БАВАТ ) решиха на Общо събрание да НЕ участват в селскостопанските изложения АГРА 2010 и Селското стопанство и всичко за него - Добрич 2010 .

Решението на БАВАТ гласи "...никой от нас, членуващите в Асоциацията, както и никой от нашите дилъри и регионални представителства няма да вземем участие в организирането и провеждането на АГРА 2010, гр. Пловдив и "Селското стопанство и всичко за него 2010, гр. Добрич. и ще организираме собствено изложение в периода 10-15 май 2010 г. в гр. Стара Загора под името на Асоциацията."

Под решението са се подписали някои от водещите фирми в сектора - Булагро Груп АД, Оптиком ООД, Бултрекс ООД, Варекс ООД, Мегатрон ЕАД, Агромашина ЕООД, Ири Трейд АД, Златекс ООД, Ванто Трейд Ауто АД, Фермер 2000 ООД.

Припомняме ви, че взетото решение е ключово за бранша, тъй като през последните няколко години финансовите условия за участие в агро-панаирите ставаха все по-тежки, а същевременно АГРА се провежда изцяло на открито и под влиянието на метеорологичните зимни условия, а изложението в Добрич - в лоша материална база и лош маркетингов мениджмънт, който доведе до рекорден спад на посетителите и клиентите.

ЗАБРАВЕТЕ ИДЕЯТА  ДОБРИЧ - ПАНАИРЕН ГРАД !!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди