изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:31 EET
24-годишен обвинен за убийството на студент в София    
Ред и сигурност
Обвинение в убийство бе повдигнато на 24-годишния Божидар Диманов, задържан за убийството на студента Найден Вучков, извършено преди ден на столичната улица „Бузлуджа”.


22-годишният студент в Нов български университет беше намушкан четири пъти с нож в тялото и врата и почина от раните си на място, съобщи Дарик.
Криминалистите задържаха Диманов само часове, след като Вучков почина от раните си на улицата след масово сбиване. По първоначални данни, жертвата и двамата му приятели били на гости на техен общ познат, живеещ наблизо, където пили алкохол. На улицата между тях и група непознати възникнала разправия и последвал побой. Тримата побягнали, но скоро Найден паднал на земята и казал на приятелите си, че е ранен, малко по-късно припаднал и издъхнал.
При масовото сбиване бяха ранени и още две момчета, които обаче са с леки рани и без опасност за живота.
Вчера сутринта полицията е задържала Божидар Диманов и е образувано досъдебно производство. Материалите вчера са били докладвани в Софийска градска прокуратура и днес е повдигнато обвинение. Вчера следобед прокуратурата наложи мярка за 72 часа задържане на Диманов, а след изтичането й предстои съдът да разгледа мярката за неотклонение. dir.bg
 


Сходни връзки

24-годишен обвинен за убийството на студент в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди