изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ

ОВЕН - За да бъде работата ви спорна и да я приключите в срок, не отказвайте ничия подкрепа. Отнесете се с доверие към хората около вас и не бъдете прекалено критични към недостатъците им.

ТЕЛЕЦ - Ще погледнете от друг ъгъл на някого, с когото до скоро сте имали противоречия. Отчитайки и своето поведение, ще преосмислите нещата и ще вземете курс за стопляне на отношенията.

БЛИЗНАЦИ - На път сте да приключите с проблем, който ви създаваше повече притеснения. Сами или с общи усилия ще стигнете до очакваните резултати, каквито и трудности да срещнете, ще се справите.

РАК - Делата на много от вас налагат да ограничите контактите си, за да сте по-пълноценни в работата си. Където са нужни общи усилия, ще се включите, разбира се, но самостоятелните изяви ще са на преден план.

ЛЪВ - Запознавайки се с новостите, които пряко ви интересуват, ще набележите конкретни стъпки за промяна в организацията си на работа. Съобразете се с мнението на колегите си, защото зависите от тях.

ДЕВА - Не се изисква много от вас, за да привлечете на своя страна хората, към които се стремите. Някои ще предпочетат свободата и ще действат въпреки приетите правила. Хубаво е да вярвате в себе си.

ВЕЗНИ - С проявена съпричастност към нечие затруднение ще си спечелите доверие и нови професионални ангажименти. Мислете позитивно, това е важното, дори и да не си давате сметка за въздействието му върху вас.

СКОРПИОН - Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате.

СТРЕЛЕЦ - Гъвкави в общуването, ще си спестите главоболия и ще си осигурите предимство. Ще заздравите връзката си с партньора и това ще ви се отрази добре на самочувствието. Успокоени, ще се посветите на идеите си.

КОЗИРОГ - Няма да ви липсва творческо настроение и влагайки го в поредния си проект, ви очаква напредък. Всяко раздаване се нуждае и от зареждане. В тази връзка приемете предложение за вечерта.

ВОДОЛЕЙ - Заложете на знанията и подготовката, която имате, за да се справите с предизвикателствата днес. Шанс за работа, за някои в чужбина. Бизнес с чуждестранни партньори или пътуване по личен въпрос за други.

РИБИ - С добра организация на работното място ще си спестите време и сили, които да насочите за други полезни неща. Правилните ви решения ще влияят на околните, като ги мотивират да направят нещо полезно.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди