изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:56 EEST
DJ Affecta ще разгорещи Arrodance    
Любопитно Night Flight Party ще бъде повече от съблазнителен и повече от еротичен, защото начело на редовния полет застава една от топ-шоу диджейките на руската агенция GIRLDJS.RU. Affecta е блондинката, която скандализира с факта, че стартирайки кариерата си през 2004 само 2 години по-късно се превръща в резидент на Platinum шоу в Санкт Петербург.

Следват множество ангажименти по целия свят, а собственото й шоу, с еднозначно мото - Fetish in the World се превръща в очаквано събитие.
  Сладострастен TOPLESS пърформънс в комбинация с отлична техника на миксиране, превръщат гостуването на Affecta в запазена марка за клубна еуфория. Tя се е снимала за Плейбой, но интервю с нея може да се прочете и в руското издание на DJ Mag. Affecta, чието истинско име е Аня, е резидент-диджей на Sheraton Palace Ханой, SUIT club, Мароко и Platinum Glam club Швейцария. Успехът й се дължи на безкомпромисното отношение към сетовете и умението да провокира, а след участията и не спира да се говори, че „има какво да покаже” – буквално.
  ARRO става още по-горещ, защото и варненският клуб ще се присъедини към местата, които са посрещнали едно от най-секси момичетата от руската хаус школа. www.erogance.eu

 


Сходни връзки

DJ Affecta ще разгорещи Arrodance | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди