изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:12 EEST
Конфискуват цялото имущество на Цеца Величкович    
По света
Цялото недвижимо и движимо имущество на сръбската фолк звезда Цеца Величкович, легендарният футболист Драган Джайч и бивш президент на "Цървена звезда" и на бизнисмена Боголюб Карич ще бъде замразено още в самото начало на месец март. Тогава влиза в сила в Сърбия новият закон за конфискация на имуществото придобито по престъпен начин, съобщи БГНЕС.


В списъка за отнемане на имуществото е и сръбският бизнесмен Слободан Радулович собственик на компанията "C market". Всички, които са заподозрени в извършването на тежки финансови престъпления ще трябва да се разделят с имуществото. В първите дни на март имуществата им ще бъдат подробно описани и замразени. Срещу всички тях се води финансово разследване.
Според сръбската преса имуществата им вече са описани и предадени в Данъчната полиция. След влизането в сила на Закона имуществата ще бъдат под тотален държавен контрол, а тяхната продажба ще бъде забранена до произнасянето на съда по делата. Сръбското МВР и прокуратура обаче вече са взели мерки да предотвратят опитите за продажбата на тези имущества, които са придобити по престъпен начин. Ако все пак някой от обвиняемите се опита да продаде имуществото си властите веднага ще предупредат потенциалният купувач, че "хвърля парите на вятъра".
В първия ден на месец март, когато влиза в сила новия Закон за отнемане на незаконно придобито имущество, първи под ударите на правосъдието ще попаднат членовете на “боклукчийската”, “магистралната” и “митническата” мафии. Най-напред ще отнемат имуществото на бившия собственик на “Градска чистота” Драган Игнятович, бившият собственик на дискотека “Мадона” Милан Кузманов, членовете на пътната мафия Милан Йоветич, Живойн Джорджевич и Горан Стоянович, митническите мафиоти Игор Мискин и Велибор Лукович. Следващата седмица министерството на вътрешните работи по искане на прокуратурата ще започне да прави списък на имотите на мафиотите, а прокуратурата след това най-късно до един месец ще започне да издава разпореждане за тяхното конфискуване.
Неотдавна прокуратурата в Белград поиска помощ от шест държави, включително и от България, за разследването, което се води срещу най-известната сръбска фолк звезда Цеца Величкович. От България, Турция, Гърция, Русия, Австрия и Франция чрез международна правна помощ бяха поискани документи във връзка със съмнителна продажба на футболисти от отбора на сръбския Обилич в клубове на тези държави.
Прокуратурата твърди, че съпругата на убития Желко Ражнятович – Аркан незаконно е спечелила 22,5 милиона марки и 480 000 долара, продавайки 15 футболисти от Обилич в периода от 1998 до 2003 г., докато е била на чело на футболния отбор. За повечето от тях във финансовите книги пише, че трансферът е извършен без никакво обезщетение за Обилич, докато за други е отбелязана много по-малка цена от реалната при тяхната продажба.
Сръбската фолк звезда Цеца Величкович, която бе женена за един от най-жестоките военни престъпници и наемен убиец на титовата тайна полиция Аркан, бе арестувана на 17 март 2003 година - пет дни след убийството на премиера Зоран Джинджич. При задържането й в дома полицията откри 88 пистолета и различно автоматично оръжие. Целият този арсенал бе открит в стаята на Аркан, който бе убит в началото на януари 2000-та година.
Веднага след това полицията и жандармерията започнаха събарянето на централата на престъпната групировка "Земунския клан". Собственикът на най-голямата сръбска телевизия Пинк Желько Митрович тогава забрани появата на Цеца Величкович на екраните на медията поради връзките й с мафията. Той твърди, че тя е поръчала неговото отвличане от страна на престъпниците от "Земунския клан".

Заради популярни имена спряха книгата ми „Секс с мен”

Глория увеличила хонорара си за участие на 7 000 лв.

Цеца Ражнятович и турбо-фолкът остават най-големият феномен в Сърбия

Цеца Величкович ослепи българското издание на Плейбой

СРЪБСКИТЕ ВЛАСТИ ВЪРНАХА ПАСПОРТА НА ФОЛКЗВЕЗДАТА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ

Цеца: Не съм щастлива

Фолк звездата на Сърбия се разкрива в интервю за “Плейбой”

Фолк звездата на Сърбия Цеца Величкович разкрива пикантни детайли от живота си с Аркан, споделя за тийнейджърската си любов и за връзките си с лошите момчета в интервю за последния брой на сръбското издание на сп. "Плейбой". Певицата за първи път говори открито за загубата на девствеността си и първите истински интимни изживявания.


 
Снимка

Освен за фолк звезда Цеца е смятана и за една от жените с най-предизвикателни форми в Сърбия
Снимка: Интернет

- Кога за първи път попаднахте в обкръжението на лоши момчета?
- Почти веднага, след като пристигнах като млада девойка в Белград, попаднах в обкръжението на неправилните хора, на хора, с които по-добре да не се срещаш.
- Самата вие моногократно сте казвали, че стрелбата с пистолет е едно от любимите ви занимания и именно заради това Аркан ви се е заклел във вечна вярност. Найстина ли е така?
- Баща ми ме научи да боравя с оръжие. Той нямаше мъжки рожби и редовно ме водеше по стрелбища и стадиони. Когато аз и Желко за първи път отидохме да стреляме, той иронично ми предложи да премести мишената възможно най-близо, за да не се изложа прекалено много. Погледнах го строго и му казах, че ще стрелям на същото разстояние като него. Той започна да ме увещава да приближим мишената, но в отговор на молбите му аз вдигнах оръжието и уцелих право в десетката. Когато видя постижението ми, Аркан се обърна към мен, погледна ме и каза: "Слушай, малката, ще ти бъда верен до края на живота си."
- Дълго време не сте смеели да разкриете на родителите си, че сте годеница на Аркан? Защо?
- Как да им кажа! Пазех това, както хората се пазят от змия. Но когато решихме, че ще се женим, трябваше да им разкрия истината. Отидох и казах, че ще се се омъжа за Желко. Майка ми ме погледна и каза: "За Сашич, супер, той е снажен момък!", отвърнах й: "Какъв Сашич. Ще се женя за Желко Ражнятович Аркан!" Само дето не припаднаха. "Ако го направиш, ще се отрека от теб", бе коментарът й. Но аз знаех, че само ме плаши. И когато за първи път доведох Желко вкъщи, всичко мина като по вода.
- Говори се, че не сте знаели с какво се занимава съпругът ви. Наистина ли мислихте, че ставате жена на обикновен работник?
- Работейки в сферата на естрадата, осъзнах важността на медиите. Ако новините искат да направят от някого светец, той и така бива представян. И обратното. Ако искат да представят някого като въплъщение на дявола, то така ще го познават хората. Бях добре запозната с това, което се говори и пише за него. Между другото, той наистина бе доста опасен. Не дай Боже, да го погледнеш накриво. Първо ще те набие, а после ще разговаря с теб.
- Казват, че Аркан влизал и се държал в европейските банки като в собствен дом. Наистина ли такова бе държанието му?
- В живота си не съм срещала по-храбър и смел човек от него. Той не се притесняваше да прави каквото иска. Как една жена да не умира за такъв мъж? Владееше перфектно пет езика и бе изчел цялата европейска класика. Беше много интелигентен мъж, смел до лудост и в същото време невероятно нежен. Казвам го като жената, делила пет години с него и добро, и зло. Вкъщи винаги бе истинско бебе.
- Защо жените обичат разбойниците?
- Преди Желко въобще не съм имала контакт с криминалния свят. Преди да го опозная, познанствата ми бяха от естрадата.
- Не знаехте ли, че един от вашите първи гаджета Шабан, които бе убит в Звездаре, е бил част от криминалния свят?
- С него ме запозна Мира Скорич, скоро след като бях дошла в Белград. Представен ми бе като собственик на верига бутици, чийто баща е архитект и бил наистина фин и образован мъж. Въобще нямах представа с какво се занимава наистина. Прекарахме заедно 17 дена, но след като разбрах какво крие, веднага се разделихме.
- Първият ви приятел, създал ви доста главоболия, бе бившият футболист и собственик на редица заведения Харо Самарджич?
- Връзката ни продължи година и половина. Заедно с братята си държеше верига от дискотеки в чужбина. Бях на седемнадесет години и половина, бях влюбена до уши. Бяхме заедно, докато ни бе хубаво и докато имаше смисъл. Разделихме се, защото и двамата нямахме планове за нещо по-сериозно. Всеки тръгна по своя път и оттогава не сме се нито виждали, нито чували.
- С вашата съдба са се занимавали много известни социолози. Ерик Горди в своята книга "Мощта на културата в Сърбия" ви описва като невинна девойка от село, която е успяла в живота. А докога бяхте невинна?
- До 18-годишна възраст. Аз съм от последното поколение, за което девствеността бе нещо наистина значимо и важно. Когато в Белград някой ме е питал дали си имам гадже, съм отвръщала с "Не", но бягах, когато ставаше дума за секс. Много са ми казвали: "Дай, де. За кого толкова много се пазиш? Не се дръж като селянка. Избий си от главата тези примитивни фасони." Аз и сестра ми сме възпитавани много строго, патриархално, точно се знаеше кое е за момчетата и кое за момичетата. Първата ми платоническа любов в училище продължи цели пет години. А с първия си мъж останах година и половина. Когато загубих девствеността си, то бе повече от любопитство, да видя какво е. След като се случи, си помислих - нищо специално. Първото ми истинско изживяване в секса бе с Аркан. С него усетих целия чар и сладост на секса. Ние правихме любов.
- Щастлива жена ли сте?
- Не напълно. Щастлива съм като майка. Родих две здрави и хубави деца - Анастасия и Велко. Пътят кам професионалните ми успехи не бе осеян с тръни. Дойдох от село в големия град и пожънах успех. Но като жена не съм щастлива. Споменът от миналото е толкова силен и жив, че отхвърлям всички, опитали се да се сближат с мен като жена. Отритвам ги и се отдавам на работа.

Христо Кънев

www.7sport.net

 


Сходни връзки

Конфискуват цялото имущество на Цеца Величкович | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди