изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:33 EEST
Майката на Куцаров иска среща с Михаил Миков    
Новини
Станислава Куцарова, майка на 29-годишния Пламен Куцаров, който бе заподозрян за участие в отвличане и почина след полицейски разпит с детектор на лъжата, поиска среща с вътрешния министър Михаил Миков. Жената чака извинение от министъра заради убийството на сина й и очаква наказание за полицаите, превишили правата си.


Това заяви самата тя в предаването „Пропаганда” на Дарик радио.
"Не бих искала никога да бъде на моето място. И поне би могъл да се извини", заяви Станислава Куцарова в отговор на въпрос "какво би казала на министъра на вътрешните работи". Тя допълни, че иска среща с Михаил Миков и смята, че има право, защото освен всичко друго работи в МВР. "Работя в 1-во Районно управление в кухнята на стола", уточни майката на Пламен Куцаров.
Според адвокат Тодор Апостолов Пламен Куцаров не е бил криминално проявен, а общ работник във фирма за алуминиева дограма. Според полицията обаче Куцаров е задържан, защото е участвал в банда за отвличания, като неговата роля била да води преговорите за пари с роднините на похитения. В разследването за отвличането на мъж с прякор Цигането са използвани специални разузнавателни средства, но според адвокат Апостолов няма доказателства за участие на Куцаров в престъплението.
„За едно съм категоричен, няма фоноскопска експертиза, която да доказва, че гласът на човека, който води преговори с роднините на отвлечения е Пламен Куцаров. От тук насетне всякакви интерпретации на тази тема са спекулации с паметта на това момче”, коментира адвокат Тодор Апостолов.
29-годишният софиянец почина на 21 януари в автомобил на антимафиоти, след като бе задържан и подложен на детектор на лъжата заради съмнение, че е участвал в отвличането на бизнесмен с прякор Цигането, за когото се смята, че е убит. По оперативна информация Куцаров е бил свързан със застреляния преди дни в София Йордан Цонков-Джиджи.  dir.bg
 


Сходни връзки

Майката на Куцаров иска среща с Михаил Миков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди