изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:19 EEST
Е.ОН СПИРА ТОКА НА НЕИЗРЯДНИТЕ АБОНАТИ    
НовиниКлиентите, които не са си платили сметката за декември, могат да направят това и през тази седмица

Временно преустановената по време на празниците практика за прекъсване на електрозахранването, поради неплатени сметки, е възобновена в началото на януари. Това информираха от "Е.ОН България". Дружеството спира тока и за просрочените ноемврийски сметки , чиито срок за плащане изтече на 29 декември. Крайната мярка създава не само допълнителни разходи за компанията и клиентите, но и битови неудобства, които биха могли да бъдат избегнати при навременно заплащане на текущите задължения, категорични са от "Е.ОН България". Оттам припомнят, че един от най-удобните начини за плащане на сметките е услугата "Директен дебит",  която дава възможност за автоматично покриване на задълженията всеки месец. Дължимите суми се превеждат по банков път, без да се налага клиентите да посещават каса на дружеството или банков клон. В тази връзка е необходимо стопанските клиенти да подновят съгласията си за директен дебит за настоящата година, за да не срещнат затруднения при заплащането на януарските си сметки.
Компанията напомня на своите клиенти и други начини за безкасово плащане - чрез платежно нареждане, чрез банкомат, чрез интернет и чрез Транскарт. Няколко са и вариантите хората да се информират за размера на своите задължения - на телефон 0700 161 61 (денонощно, на цената на един градски разговор) чрез автоматичната линия или връзка с оператор, на Интернет страницата на компанията или чрез изпращане на SMS на номер 1611.
На 26 януари изтече срокът за плащане на сметките за декември. Клиентите, които все още не са ги погасили, биха могли да направят това през тази седмица. Иначе рискуват да им бъде прекъснато електрозахранването заради просрочие.
От "Е.ОН България" напомнят също, че навременното плащане на задълженията е изключително важно, за да се осигури необходимият финансов ресурс за извършване на дейностите по мрежата, целящи целят подобряване качеството на електрозахранване и обслужване на клиентите.
 


Сходни връзки

Е.ОН СПИРА ТОКА НА НЕИЗРЯДНИТЕ АБОНАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди