изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:19 EEST
Изстреляха цял пълнител срещу софиянец    
Ред и сигурност
Малко след 22.30 часа в понеделник в столичния квартал "Обеля" бе прострелян 35-годишният Емил Дамянов. Инцидентът е станал в 121 блок, вх. А. ет 1 на квартала.


Дамянов се намира в Централна реанимация в Института "Пирогов" с три огнестрелни рани в гърдите и в краката. Той е с опасност за живота, предаде БГНЕС по информация от института.
Нападателят му го е причакал във входа и е изпразнил срещу него цял пълнител. Според първоначалните данни, вероятно оръжието на престъплението е пистолет "Макаров". Нападателят, чиято самоличност засега е неизвестна, е успял да избяга.
Причините за стрелбата за момента не са ясни. Съседи разказаха, че преди около две години срещу Дамянов е гърмяла бомба.
Късно вечерта на 23 октомври 2006 година в същия блок избухна мощна бомба, припомня БГНЕС. От експлозията бяха изпочупени много прозорци и бяха нанесени сериозни материални щети. Бомбата бе поставена пред апартамента на тогава 32-годишния Емил Дамянов в същия блок. При инцидента нямаше пострадали. Тогава съседи твърдяха, че Дамянов продава наркотици на тийнейджъри. dir.bg

Жената, с която живеел и малката й дъщеря, открити завързани от полицията
Сн.: БГНЕС

Бандити застреляха търговец по време на грабеж
02 февруари 2009 / News.dir.bg
37-годишен търговец от Златица е бил застрелян по време на грабеж в дома му. Съпругата и дъщеря му са били открити вързани от бандитите, които са успели да се измъкнат.
Случаят бил разкрит, след като към 1 часа миналата нощ мъж съобщил в РУ-Пирдоп за кражба във вилна зона “Черешака”, община Златица, съобщи МВР. Той казал, че непосредствено преди това дъщеря му се обадила и разказала за разбитата вила. Полицаите реагирали веднага на сигнала.
Пристигналият на местопроизшествието автопатрул заварил в едната стая жена и малолетната й дъщеря. В друго помещение открили тялото на 37-годишния собственик, с когото жената живеела на съпружески начала. Установено е, че жестокото престъпление е извършено в неделя вечер към 21.30 часа, когато двама маскирани проникнали в къщата на семейството, заплашили с оръжие жената и детето и ги привели в безпомощно състояние. В другата стая собственикът оказал яростна съпротива и бил прострелян в гърдите от единия грабител. По информация на bTV жертвата е Атанас Милев - собственик на борса за хранителни стоки.
"Уважаван човек, няма абсолютно никакви данни към момента, че е бил заплашван", казва гл. инспектор Стоян Димитров, началник на Районното управление на МВР в Пирдоп. След като набързо претърсили къщата, извършителите избягали. Засега не е ясно какво са задигнали.
В града е имало поредица от обири. Хората са уплашени и разгневени. Заплашват с гражданско неподчинение, ако органите на реда не вземат мерки за защитата на собствеността и на живота им, съобщи още bTV.
 


Сходни връзки

Изстреляха цял пълнител срещу софиянец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди