изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:47 EET
ДНЕС И УТРЕ СЕ ПОДПИСВА ЗА 8,5 МЛН. ОТ ОПРР    
НовиниДнес и утре в Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще бъдат подписани два договора на общини от областта за финансиране на проекти от оперативна програма "Регионално развитие".

Те са по схемата "Подкрепа за осигуряване на подходяща и рентабилна образователна, социална и културна инфраструктура, допринасяща за развитието на устойчиви градски ареали",
Днес в 11,15 ч. ще бъде подписан договорът на община Добричка. Той е на стойност 3 505 194, 70 лв. Проектът предвижда възстановяване и модернизиране на детските градини в селата Карапелит, Стожер, Победа, Бенковски, Божурово и Одърци и основното училище в с. Карапелит.
Утре в 9,45 ч. ще бъде парафиран договорът на община град Добрич. Той е на стойност 5 000 000 лева. Проектът  "Към по-качествено образование в ареал Добрич чрез обновена и модернизирана инфраструктура" предвижда саниране и оборудване на учебни заведения в Добрич.
 


Сходни връзки

ДНЕС И УТРЕ СЕ ПОДПИСВА ЗА 8,5 МЛН. ОТ ОПРР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди