изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:31 EEST
ЗА 15 ПЪТ МЕДИЙНИЯТ ФЕСТИВАЛ ЩЕ Е В АЛБЕНА    
НовиниМеждународният фестивал и пазар Mediamixx'09 тази година е под мотото 'Show me the Money'.


Събитието ще се проведе за 15-а година от 3 до 7 юни 2009 в курорта Албена, съобщиха организаторите. И припомнят, че фестивалът Mediamixx се утвърди през годините като най-големия и известен медиен форум в региона на Централна и Югоизточна Европа. Специалното юбилейно издание има няколко нови прояви.
За първи път през тази година международно жури от експерти в мобилната и онлайн реклама ще разгледа участията в 14 различни категории, които обхващат от рекламирането в мрежата до корпоративните yебсайтове, e-mail маркетинга и интерактивните инструменти. Mediamixx`09 анонсира и Platinum Umbrella - една нова и уникална за целия регион награда. Тя е признание за най-добрите в състезанието, което изисква креативно мислене и интегрирани медийни решения в категориите телевизия, радио и печатни медии. Това е съвременна платформа за така наречените крос медийни модели в комуникационната индустрия. 
В началото на юни, в присъствието на специалисти от 23 държави и на специална церемония, излъчвана на живо по телевизията, жадуваните награди Golden Umbrella ще отличат най-добрите медийни постижения в осем различни категории.
Конгресът в рамките на фестивала Mediamixx`09 ще привлече международни топ експерти. Форъмът ще събере на едно място големи имена от медиите и комуникациите в дискусия и търсене на решения по горещите актуални теми като: "Ще стане ли глобалната финансова криза и медийна криза?"  Очаква се в конгреса да вземат участие експерти от 25 страни, сред които Австрия, САЩ, Румъния, Украйна, Швейцария, Русия, Албания, Гърция, Турция и др.
 


Сходни връзки

ЗА 15 ПЪТ МЕДИЙНИЯТ ФЕСТИВАЛ ЩЕ Е В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди