изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:01 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПРОДОВОЛСТВЕНА КРИЗА ГРОЗИ БЪЛГАРИЯ    
Любопитно"България я чака продоволствена криза, ако до следващата кампания по сеитбата на есенниците държавата не предприеме радикални мерки в аграрния сектор.

Предстои и зърнена криза, която обаче ще се прикрива с внос на пшеница в края на юни" - това прогнозира на пресконференция в Добрич Яне Янев - бивш председател на експертния съвет на БЗНС и настоящ организационен секретар на Българското земеделско национално сдружение. 

РАБОТНИЦИ ИСКАТ ШЕФОВЕТЕ НА ПРК ДА ДЕКЛАРИРАТ ДОХОДИТЕ СИ

Седемдневен срок, считано от днес, дават членовете на секцията на "Подкрепа" в ПРК на ръководството на машиностроителното дружество, за да им бъдат изплатени дължимите заплати от октомври до сега, обезщетенията на съкратените в началото на годината и парите за храна. В противен случай те ще заведат иск в съда за обявяване на дружеството в несъстоятелност. Решението е взето на проведеното в понеделник отчетно-изборно събрание на членовете на "Подкрепа". На него работниците са решили да подадат жалба до РДВР-Добрич, с която се иска ръководството на ПРК да обявят доходите и имуществото си за периода 1991-1998 година. 

НДТ - 3 февруари 1999 година

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ПРОДОВОЛСТВЕНА КРИЗА ГРОЗИ БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди