изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:48 EEST
ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ ТРЕНИРА СЪС СТАНКА ЗЛАТЕВА    
СпортНационалите по свободна борба започнаха лагер във Варна за турнира "Дан Колов", който е на 14 и 15 февруари в Двореца на културата и спорта в морската ни столица.

От сбора отсъстват само състезателите, които са на финал в германската бундеслига през уикенда. Сред тях са Радослав Великов и Серафим Бързаков. 

Край морето вече седмица занимания води добричлията Драгомир Стойчев. За НДТ той сподели, че в момента е пред преподписване с отбора в Германия и обмисля 2-3 оферти на състави от Втора Бундеслига.

"Имам лека контузия, но това не ми пречи да мисля само за тренировки и предстоящото голямо състезание. В кат. до 96 кг съм един от основните претенденти за титулярното място в националния ни тим за участие в Европейското първенство. Очакват ме не леки преборвания, в която трябва да докажа, че заслужавам това място" -  каза Драго.

Във Варна той тренира заедно с бронзовия медалист от олимпийските игри Кирил Терзиев (74), Божидар Бояджиев (120), както и с  трикратната световна и европейска шампионка Станка Златева (72). С нашия тим се подготвя и отборът на Румъния. НДТ

 


Сходни връзки

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ ТРЕНИРА СЪС СТАНКА ЗЛАТЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди