изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:19 EEST
22-годишен, убил приятелката си, отказа бърз процес    
Ред и сигурност
22-годишният Владислав Янчев–Зомби от Карнобат, който в края на май 2008 година в пристъп на ревност удуши приятелката си и запали трупа й, се отказа от правото си на съкратен процес.


Делото за зверското убийство тръгна днес в Бургаския окръжен съд, съобщи БГНЕС. Съдията съд Захариев предложи делото за убийството на 18-годишната Мария Добрева от Карнобат да се гледа по реда на съкратено съдебно производство, но подсъдимият отказа. Ако Янчев се бе съгласил, той щеше да получи по-ниско наказание от минималното предвидено в закона за такова престъпление.
Заради отказа му, съдия Захариев даде ход на делото. Разпитани бяха около 5-тима свидетели от общо 15 редовно призовани, които се явиха.
Убийството стана в края на месец май 2008 година край Карнобат. Както обикновено, Владислав отишъл да вземе приятелката си Мария от кафене в центъра на града, където тя работела, но двамата се скарали в колата. Мария заявила на Владислав, че има нов приятел, което провокирало ревността му. Според техни приятели, той е страдал от патологична ревност. Момчето не е издържало психически и първо е удушило Мария в колата с ръце, след това я захвърлил в канавка край пътя и я запалил с бензин. После отишъл да спи при родителите на момичето и твърдял, че не я е виждал. След няколко дни той сам завде полицаите до мястото на убийството.
Мария е разпозната по ноктите на ръцете и по бижу, което е носела на врата си. Тя живееше в карнобатския квартал “Галата”, родителите й работят в БДЖ. Те са сигнализирали за изчезването й в РПУ-Карнобат на 27 май. Около 18.30 часа на 31 май случаен гражданин, пътуващ от Пловдив за Сунгурларе, забелязал на второстепенен път на около километър от Карнобат в крайпътна канавка обгорял човешки труп. При аутопсията беше доказано, че това е Мария. dir.bg
 


Сходни връзки

22-годишен, убил приятелката си, отказа бърз процес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди