изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:13 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич  са регистрирани три  прeстъпления.

 

1.На 03 февруари 2009 година, след получен сигнал, от  служители на Второ РУ на МВР – Добрич е задържан 34 – годишен жител на с.Победа, община Добричка, с инициали Я.С..

Задържаното лице е заподозряно в това, че на същата дата е влязло в частен дом на територията на с.Победа и направило опит да извърши кражба на зимнина и алкохол.

Работата по изясняването на обстоятелствата около случая продължава. Заподозряното лице е задържано за срок от 24 часа във Второ РУ на МВР - Добрич.

Образувано е бързо досъдебно  производство.

 

2.На 03 февруари 2009 година, във Второ РУ на МВР – Добрич е получено съобщение за това, че неизвестно лице, чрез взлом е влязло в частен дом в с.Одринци, община Добричка и е извършило кражба на различни битови вещи / телевизор, DVD, печка и др./

По случая работят служители на Второ РУ на МВР – Добрич. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяне и задържане извършителя на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство.

 

3.След проведени – оперативно издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор”Криминална полиция” при ОД на МВР – Добрич е установен 39 – годишен жител на гр.Добрич, с инициали С.Д., обявен за общодържавно издирване.

Лицето се издирвало от служителите на полицията във връзка досъдебно производство.

 

         Едно пътно - транспортно произшествие с материални щети е регистрирано през  денонощието на територията на област Добрич.

 

            На 03 февруари 2009 година, около 14.00 часа, в района на с.Карапелит, община Добричка, е възникнало пътно – транспортно произшествие, при което лек автомобил “Опел Астра”, управляван от  19 – годишен водач от гр.Добрич с инициали М.Г. е напуснал платното за движение и се ударил в метална ограда, собственост на фирма. В резултат на пътното произшествие са нанесени материални щети по автомобила и оградата. Няма пострадали лица.

            Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай. Причините довели до възникването на пътното произшествие са в процес на изясняване.

 

През  денонощието звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич  са участвали в гасенето на два пожара, възникнали съответно в гр.Балчик и в района на с.Кранево, общ.Балчик. При пожарите няма нанесени материални щети.

 

04 февруари 2009г.                                                          ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди