изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:12 EEST
Георги Тодоров качи две дузини за Албена    
Спорт

Футболистите на Локомотив (Мездра) заминаха тази сутрин за Албена, където от днес до 13 февруари ще вземат участие в десетото издание на традиционния турнир, организиран всяка зима в едноименния черноморски курорт.



Старши треньорът Георги Тодоров включи 24 играчи в групата. До края на седмицата към тях ще се присъедини и естонският полузащитник Максим Папонов, който е на проби в отбора. "Железничарите" ще отседнат в петзвездния хотел "Фламинго Гранд".

В Мездра остава да тренира десният бек Иван Топузаков, който е на проби, а стоперът Трайче Лостовски е на лагер-сбор с младежкия национален отбор на Македония. От тима е освободен руският централен защитник Максим Васильов, който също бе на проби, но не е впечатлил треньорското ръководство.

Първият мач на Локомотив (Мездра) на турнира в Албена е утре от 15:00 часа срещу юношеския национален отбор на България до 19 години. На 8 февруари (неделя) по същото време "червено-черните" играят с есенния лидер в Източната "Б" група Берое (Стара Загора), а на 10 февруари (вторник) от 14:00 часа те срещат четвъртия на полусезона в "А" група Черно море (Варна).

През миналата година Локомотив (Мездра) завърши на трето място на турнира в Албена.

Групата на Локомотив (Мездра) за турнира в Албена: Радостин Станев, Юлиян Левашки и Георги Георгиев, защитниците Предраг Пажин, Николай Христозов, Уго Симоеш, Тихомир Трифонов, Филип Филипов и Шенол Галип, халфовете Саша Симонович, Зоран Цветкович, Страти Илиев, Нуно Фонсека, Йордан Стоилов, Аристеидис Лотас, Владислав Романов и Хосе Калдерон, нападателите Тозе Мареко, Георги Каранейчев, Красимир Георгиев, Фаусто, Тодор Симов и Александър Нечаев. http://sportni.bg

 


Сходни връзки

Георги Тодоров качи две дузини за Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди